Let op: Tijdelijk nemen wij geen bestellingen aan. Excuus voor het ongemak.

Lamsvlees van de boer

Lamsvlees van de boer kopen kan bij Eytemaheert. Wij werken samen met collegaboeren Albert Braams en Bernadine Bertels. Zij houden op hun boerderij in Foxwolde (vlakbij boerderij Eytemaheert in Roderwolde) hun schapen van het ras De Flevolander. De vrouwtjes (ooien) van dit ras worden meestal gedekt door een Texelaar ram, dit is een zeer goed vleesram.

Lamsrollade

Bij Eytemaheert koop je onder andere lamsrollade. Puur en eerlijk lamsvlees van de beste kwaliteit! De schapen en lammeren van Albert en Bernadine hebben het goed. Ze krijgen geen preventieve antibiotica en wanneer het land en het weer het toelaten zijn de dieren zoveel mogelijk buiten in de wei. De lammeren worden direct na de geboorte met hun moeder in een kraamhok gehouden, waar ze worden gevoed en verzorgd door hun moeder. Duurzaam lamsvlees direct van de boerderij, puur en eerlijk.

De lammeren (de rammen) gaan wanneer ze tussen de 4 en 6 maanden oud zijn naar het slachthuis, Albert brengt ze zelf weg. Eytemaheert koopt een deel van deze lammeren, waarna wij ze verder verwerken voor de verkoop in onze webwinkel. De scherpe prijzen blijven bestaan, vanwege de minimale tussenhandel. 

Lamsgehakt

Bij Eytemaheert kun je (h)eerlijk puur lamsvlees kopen. Denk aan het heerlijkste lamsgehakt, lamsrollade en lamsrack. Er is volop keuze, de keuze is aan jou. Het beste lamsvlees koop je bij Eytemaheert, van de boer!

albertschapenschapenstal

Albert is te zien geweest in een uitzending van Keuringsdienst van Waarde, een trotse en goede schapenhouder met hart voor zijn werk en zijn dieren.

Het lamsvlees dat je koopt bij Eytemaheert is vacuüm en vervolgens direct diepgevroren. Aan huis bezorgd, door middel van zorgvuldig en betrouwbaar vriestransport, door heel Nederland.