Demo bedrijf Eytemaheert

Eytemaheert is benoemd tot Demo bedrijf voor duurzame landbouw, door het ministerie van LNV, in het kader van de SABE subsidieregeling. Hiermee is het voor ons mogelijk om (groepen) agrarisch ondernemers te ontvangen op ons bedrijf, om hen tijdens open middagen en thema-bijeenkomsten te informeren en inspireren over de mogelijkheden om het landbouwbedrijf te verduurzamen, en door meer te vertellen over onze bedrijfsvorm en -visie.

De eerstvolgende bijeenkomst waarvoor aanmelding mogelijk is, staat gepland op donderdag 30 maart 2023 (13 tot 16:30 uur).

30 maart

Aanmelden kan alvast via info@eytemaheert.nl of via onderstaand contactformulier. Aanmelden is alleen bedoeld voor agrarisch ondernemers, bij de aanmelding ontvangen we graag een korte beschrijving van je bedrijf en wat je hoopt te halen bij de bijeenkomst op de Eytemaheert. Let op: we houden een maximum aantal deelnemers aan per bijeenkomst, dus wees er snel bij. Indien een bijeenkomst vol is zullen we je in overleg doorschuiven naar de daaropvolgende bijeenkomst. Het is tevens mogelijk om als groep agrariers een eigen bezoek te plannen, bij groepen vanaf 6 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deelname is kosteloos en inclusief koffie/thee/fris/versnapering.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten en informatie van Demobedrijf Eytemaheert? Vul dan onderstaand contactformulier in met je gegevens en het verzoek je op te nemen in onze Demo bedrijf mailinglist.

Geplande bijeenkomsten, voor open aanmelding agrarisch ondernemers^:

  • 30 maart
  • 25 mei
  • 22 juni
  • 28 september
  • 12 oktober

^wijzigingen voorbehouden

demonstratiebedrijf