Eytemaheert en Horeca

Ons boerderijvlees is van de beste kwaliteit en heeft een heerlijke smaak. Onze Groninger Blaarkop koeien worden met zorg behandeld en gerijpt zodat er een perfecte smaak ontstaat.

  • Zin in een heerlijke Blaarkopburger en woon je in Groningen stad? Voor een snelle smakelijke hap ga je naar RoLa's Friet, een bourgondische frietkar (staplaats Rijksweg). Het bewijs dat ook fastfood duurzaam en écht goed kan zijn!
  • Feitsma Catering uit Amsterdam werkt met veel plezier met onze luxe vleesproducten, vooral de bavette is favoriet bij zijn klanten. 

Wil jij jouw klanten ook graag eerlijke, pure en traceerbaar vlees serveren? Zodat je met volle overtuiging achter je producten kunt staan? Door te kiezen van het Groninger Blaarkop rundvlees van Eytemaheert kun je je echt onderscheiden van de massa: kiezen voor duurzame kwaliteitsproducten met een zichtbare (lokale) herkomst wordt meer en meer gewaardeerd door de bewuste consument. Kies voor Eytemaheert!

Wij gaan graag de samenwerking aan met een horecabedrijf of cateringbedrijf. Daarvoor kan je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@eytemaheert.nl.