Eytemaheert en Horeca

Ons boerderijvlees is van de beste kwaliteit en heeft een heerlijke smaak. Onze Groninger Blaarkop koeien worden met zorg behandeld en gerijpt zodat er een perfecte smaak ontstaat.

  • Stadscafé Restaurant 't Feithhuis, een begrip in Groningen en daarbuiten! Vanaf het allereerste begin van Eytemaheert serveert 't Feithhuis ons (h)eerlijke Blaarkopvlees.
  • Eetcafe Van de Markt (ook in Groningen) serveert ons (h)eerlijke stoofvlees, luxe vlees en de lekkerste hamburgers van Eytemaheert.
  • Ook in Drenthe (Zuidveld) kan men in een restaurant genieten van het Blaarkopvlees van Eytemaheert. De Steakerij serveert onze biefproducten en de lekkerste hamburgers van ons rundergehakt.
  • Eytemaheert levert het heerlijk en pure gehakt aan Alida's Smulpaleis in Roden. Jan en Alida maken er de lekkerste hamburgers van, puur en natuurlijk. Best burger in town!
  • Zin in een heerlijke Blaarkopburger en woon je in Groningen stad? Voor een snelle smakelijke hap ga je naar RoLa's Friet, een bourgondische frietkar (staplaats Rijksweg). Het bewijs dat ook fastfood duurzaam en écht goed kan zijn!
  • Feitsma Catering uit Amsterdam werkt met veel plezier met onze luxe vleesproducten, vooral de bavette is favoriet bij zijn klanten. 

Wil jij jouw klanten ook graag eerlijke, pure en traceerbaar vlees serveren? Zodat je met volle overtuiging achter je producten kunt staan? Wij gaan graag de samenwerking aan met een horecabedrijf of cateringbedrijf. Daarvoor kan je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@eytemaheert.nl.

hamburger Eytemaheert

gerecht