Eytemaheert en Horeca

Ben jij een horeca ondernemer of chef met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en vind jij het belangrijk om je op die vlakken te onderscheiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil jij jouw klanten ook graag eerlijk, puur en traceerbaar vlees serveren? Zodat je met volle overtuiging achter je producten kunt staan? Door te kiezen van het Groninger Blaarkop rundvlees van Eytemaheert kun je je echt onderscheiden van de massa: kiezen voor duurzame kwaliteitsproducten met een zichtbare (lokale) herkomst wordt meer en meer gewaardeerd door de bewuste consument. Kies voor Eytemaheert!

Wij gaan graag de samenwerking aan met een horecabedrijf of cateringbedrijf. Daarvoor kan je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@eytemaheert.nl. Let op: juist om onze koeien op duurzame wijze te kunnen verwaarden, kunnen wij niet simpelweg slechts één deel van de koe via horeca vermarkten. Daarom zoeken wij met name horeca partners die bereid zijn te werken met meerdere delen van de koe. Verduurzaming van vleesproductie en -consumptie doen we samen, daarbij heeft ook de horeca een wezenlijke rol en verantwoordelijkheid.

Ons boerderijvlees is van de beste kwaliteit en heeft een heerlijke smaak. Onze Groninger Blaarkop koeien worden met zorg behandeld en gerijpt zodat er een perfecte smaak ontstaat. En we hebben natuurlijk ook de (h)eerlijkste Groninger Blaarkop kaas, ook beschikbaar voor horeca. 

horeca duurzaam vlees