Vleespakketten afhalen juni
Lees meer

Bij Eytemaheert kan je duurzaam vlees kopen bij de boer. Wij zetten ons af tegen de industriële, snelle productie van voedsel en verkopen daardoor uitsluitend ‘Slow Food’. Slow Food is een beweging die staat voor good, clean & fair food. Dit betekent dat ons vlees smaakvol en van de beste kwaliteit is. Bovendien rekenen wij voordelige prijzen! Dit is mogelijk doordat er geen tussenhandel is, zoals bij een supermarkt en bij vele andere online aanbieders wel het geval is. Wij van Eytemaheert runnen de boerderij en de webwinkel.

Vlees van de boer 

Koop je vlees van de boer, dan koop je goed en eerlijk vlees. Ons vlees is duurzaam kwaliteitsvlees van onze Groninger Blaarkop koeien. Onze koeien krijgen geen preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Zo blijft het duurzame vlees natuurlijk en lekker van smaak. Op onze website vind je duurzaam vlees dat gemarmerd en gerijpt is. Het gemarmerde vlees is met vet dooraderd waardoor het een zeer verfijnde smaak krijgt. Wij rijpen het vlees twee weken waardoor het vlees mals is en langer in de vriezer goed blijft. Daarnaast wordt de smaak van het vlees perfect door het rijpingsproces!

Vlees van de boer kopen!

Bij ons kan je terecht voor vleespakketten die in handige kleine verpakkingen worden verpakt zodat ze makkelijk passen in jouw vriezer. Met vlees van de boer kopen haal je (h)eerlijk duurzaam vlees in huis. Met een groeiend aantal afhaalpunten ook bij jou in de buurt!

Vlees van de boer: een hele koe kopen

Naast dat je vleespakketten  bij Eytemaheert kunt kopen, kan je ook bij ons een hele koe kopen. Alleen, maar ook samen met vrienden, familie of kennissen door middel van crowdfunding (of 'cowfunding'): samen een koe kopen waarbij je helemaal zelf bepaalt met hoeveel personen. Vlees van de boer dus en dan een echt grote voorraad aan goed en puur vlees. Wij zullen dan een geschikte koe voor jou uitzoeken. De totaalprijs kunnen wij pas na de slachting berekenen, omdat dit afhangt van het gewicht aan vlees. Wij willen het proces van een koe kopen met zorg samenstellen en daardoor jouw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden doornemen. Neem daarom gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of te mailen naar info@eytemaheert.nl.