Vleespakketten afhalen september
Lees meer

Bij Eytemaheert kan je duurzaam rundvlees kopen, van onze volledig grasgevoerde Groninger Blaarkop koeien. 

Ook koop je hier de heerlijkste Groninger Blaarkop kaas, van onze boerderij. 

Wij houden onze zeldzame en inheemse Groninger Blaarkop koeien volledig grasgevoerd, in een boerderijsysteem met de kringloop gesloten. Puur natuur en dat proef je! Door onze duurzame producten te kopen, draag je bij aan een gezonde en toekomstbestendige landbouw én natuur, want onze boerderij is zeer natuurinclusief en wij richten ons op een gezonde en veerkrachtige bodem en op herstel van biodiversiteit. 

Vlees van de boer 

Koop je vlees van de boer, dan koop je goed en eerlijk vlees. Ons vlees is duurzaam kwaliteitsvlees van onze Groninger Blaarkop koeien. Onze koeien krijgen geen preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Zo blijft het duurzame vlees natuurlijk en lekker van smaak. Op onze website vind je duurzaam vlees dat gemarmerd en gerijpt is. Het gemarmerde vlees is met vet dooraderd waardoor het een zeer verfijnde smaak krijgt. Wij rijpen het vlees twee weken waardoor het vlees mals is en langer in de vriezer goed blijft. Daarnaast wordt de smaak van het vlees perfect door het rijpingsproces!

Vlees van de boer kopen!

Bij ons kan je terecht voor vleespakketten die in handige kleine verpakkingen worden verpakt zodat ze makkelijk passen in jouw vriezer. Met vlees van de boer kopen haal je (h)eerlijk duurzaam vlees in huis. Afhalen kan tijden de maandelijkse afhaaldag in Roderwolde en Slochteren.