Let op: wij bezorgen nu onze producten (vleespakketten, kaas en droge worst) aan huis. Dit geldt voor klanten die wonen in Groningen (stad) e.o., Paterswolde, Eelde, Roden, Peize, Leek, Roderwolde e.o. Vragen over waar wij dit bezorgen? Neem vooral contact op. Bestellen kan als altijd in de webwinkel en geef in het opmerkingenveld alvast even je adres door. Wij bezorgen momenteel ca. 2 keer per week. Voor alles geldt: zolang de voorraad strekt!

Onze (h)eerlijke vleespakketten en de unieke Groninger Blaarkop kaas afhalen kan op meerdere locaties:

  • Roderwolde Sandebuur 10
  • Groningen Nieuweweg 5 (Natuurvoedingswinkel De Nieuwe Weg)
  • Slochteren Hoofdweg 255 (Boerderijwinkel Smaakvol Slochteren)

Woon je in (de buurt van) Groningen of Slochteren? Dan kun je ook kiezen voor het bezoeken van één van onze verkooppunten, waar je rechtstreeks losse kleinverpakkingen van ons duurzame Groninger Blaarkop vlees kunt kopen (i.p.v. in de vorm van een vleespakket). 

In Groningen kun je terecht bij natuurvoedingswinkel de Nieuwe Weg.

In Slochteren kun je terecht bij boerderijwinkel Smaakvol Slochteren. Hier zal ook onze kaas in de schappen komen te liggen.

Vleespakket Eytemaheert

De eerstvolgende afhaaldatum van onze (h)eerlijke vleespakketten: 11 april 2020: Let op: voor de maanden april en mei geldt dat de afhaal in Roderwolde grotendeels zal komen te vervallen i.v.m. de coronamaatregelen. In principe zullen wij de bestellingen gaan thuisbezorgen, mits de klant in (de buurt van) de hierboven genoemde plaatsen woont. Eventueel maken we met klanten een specifieke afhaalafspraak. Dit kan contactloos plaatsvinden. 

Zaterdagmiddag 11 april 2020 kunnen er vleespakketten worden afgehaald op de boerderij. Tussen 13 en 15 uur staan wij voor je klaar om je vleespakket te overhandigen, onder het genot van een hapje en drankje.  Bestel je vleespakket in de webwinkel. Bestel vóór 9 april.

Afhalen kan ook in Groningen en Slochteren.

Wij hebben een mooie selectie van vleespakketten samengesteld, variërend in grootte en inhoud. 

Bedenk wel: ieder pakket heeft nét een andere inhoud, zodat wij de koe in het geheel kunnen verwaarden. Wel zo duurzaam.

Mocht je nog twijfelen, waarom vlees kopen bij Eytemaheert?

  • Direct bij de boer: traceerbaar en transparant
  • Grasgevoerd vlees is: gezonder, lekkerder, natuurlijker en beter voor het milieu
  • Vlees van de Groninger Blaarkop is prachtig gemarmerd vlees
  • Door vlees van een zeldzaam runderras te eten, help je mee dit ras in stand houden
  • Eerlijke prijs voor een eerlijk product
  • Leren kennen van minder bekende vleesproducten = duurzaam en verrassend
  • Kiezen voor de natuur, voor duurzame en diervriendelijke veehouderij, met oog voor de toekomst.

Vleespakket bestellen via de webshop is altijd geopend. De geplande afhaaldata van 2020 vind je hier (wijzigingen voorbehouden).

Vragen of opmerkingen? Neem zeker contact met ons op.