Gehaktpakket
Soort:
Rundvlees
Status:
Diepgevroren
Bewaarconditie:
- 18°C
Hoeveelheid:
5 kg

€ 50,00 € 45,87 excl.btw


Productomschrijving Rundergehakt pakket

  • Weet wat je eet
  • Vlees met een goede en eerlijke herkomst
  • Duurzaam en natuurlijk
  • Puur rundergehakt

Let op: wij hebben besloten al onze producten (vleespakketten, kaas en droge worst) in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis te bezorgen (meerdere keren per week). Dit gezien de huidige corona omstandigheden. Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Slochteren kan op 11 april.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling en geef in het opmerkingenveld aan dat je het wenst thuis te ontvangen, geef dan alvast je adres op. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. PS: je kunt gewoon kiezen voor afhaallocatie Roderwolde en je adres doorgeven in het opmerkingenveld. Bedankt voor je bestelling!

Dit vleespakket bestaat uit 5 kilo puur en onbewerkt rundergehakt van de Groninger Blaarkop.  De koeien grazen in onze wei, welke uitsluitend natuurlijk bemest is. Daarnaast krijgen de koeien geen preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. 

Wij rijpen ons vlees twee weken, daardoor is het extra mals en heeft het de perfecte smaak. Dit rundergehakt is zo puur als het maar kan. Er is niets aan toegevoegd en het behoudt het volume tijdens het bereiden. Kwaliteitsvlees ten top. Zeer smaakvol en toe te voegen aan allerlei gerechten. 

Verpakt per circa 500 gram, dit maakt het makkelijk op te bergen in de vriesruimte. Past gemakkelijk in één vriesvak/-lade. Liever per 300 gram verpakt? Geef het aan in het opmerkingenvak bij je bestelling!

Al onze producten zijn glutenvrij.


Kenmerken Rundergehakt pakket

Soort
Rundvlees
Status
Diepgevroren
Bewaarconditie
- 18°C
Gewicht circa
5 kg