Gehaktpakket
Soort:
Rundvlees
Status:
Diepgevroren
Bewaarconditie:
- 18°C
Hoeveelheid:
5 kg

€ 50,00 € 45,87 excl.btw


Productomschrijving Rundergehakt pakket

  • Puur rundergehakt
  • Vlees met een goede en eerlijke herkomst
  • Duurzaam en natuurlijk
  • Alleen lokale thuisbezorging (vleespakketten)

Voor info over lokale thuisbezorging, zie tekst hieronder.

Dit vleespakket bestaat uit 5 kilo puur en onbewerkt rundergehakt van de Groninger Blaarkop.  De koeien grazen in onze wei, welke uitsluitend natuurlijk bemest is. Daarnaast krijgen de koeien geen preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. 

Wij rijpen ons vlees twee weken, daardoor is het extra mals en heeft het de perfecte smaak. Dit rundergehakt is zo puur als het maar kan. Er is niets aan toegevoegd en het behoudt het volume tijdens het bereiden. Kwaliteitsvlees ten top. Zeer smaakvol en toe te voegen aan allerlei gerechten. 

Verpakt per circa 300 gram, dit maakt het makkelijk op te bergen in de vriesruimte. Past gemakkelijk in één vriesvak/-lade. 

Al onze producten zijn glutenvrij.

Indien gewenst bezorgen wij al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (eens per maand). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 17 oktober.

Wil jij je bestelling thuis laten bezorgen? Plaats je bestelling kies voor locatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We bezorgen eens per maand (30 oktober). Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75.

Woon je niet in de buurt maar koop je wél graag duurzame en hoogwaardige producten van onze boerderij? Wij verkopen een deel van onze producten met bezorging door heel NL via Blaarkopkaas.nl.


Kenmerken Rundergehakt pakket

Soort
Rundvlees
Status
Diepgevroren
Bewaarconditie
- 18°C
Gewicht circa
5 kg