Let op: Tijdelijk nemen wij geen bestellingen aan. Excuus voor het ongemak.

Verhage Fruit

Al drie generaties teelt de familie Verhage smakelijk fruit op de zeeklei in de Noordoostpolder. Smaak en kwaliteit hebben bij de telers de hoogste prioriteit. Waar Opa en Oma Verhage in 1950 vanuit Walcheren een nieuw boerenbedrijf in het “beloofde land”, de Noordoostpolder, startten, staat nu een fris en modern fruitteelt bedrijf. Nu in het beheer van de neven Peter en Bert. De neven hebben de mooiste boerderijwinkel van Nederland weten te realiseren. 

De boomgaard beslaat een 24 hectare. Hierop worden 16 soorten appels, peren en kersen verbouwd. Sinds 1988 wordt er milieuvriendelijk geteeld op het fruitbedrijf. Dit houdt in dat ze door middel van het uitzetten en behouden van nuttige insecten de schadelijke insecten bestrijden. Door het gebruik van selectieve middelen bouwen Peter en Bert een biologisch evenwicht in onze boomgaard.

Verhage Fruit, puur fruitsap

Verhage Fruit levert bij ons rechtstreeks het pure fruitsap, in veel verschillende smaken. Heerlijk en puur fruitsap. Met oog voor mens, dier en milieu geteelt en geproduceerd. Het puurste fruit in je glas, wat wil je nog meer?

verhage fruitsap