Onze webshop is tijdelijk niet beschikbaar, hier lees je er meer over.

Gratis verzending vanaf €100

Wanneer je bij Eytemaheert bestelt kan je kwaliteitsvlees verwachten. Vlees is een kwetsbaar product en daarom is het voor ons heel belangrijk dat het transport met de grootst mogelijke zorg gebeurt. Daarom kiezen wij voor gegarandeerd diepgevroren transport, zodat er niets van de kwaliteit verloren gaat tijdens de rit. Eventuele andere producten die je hebt besteld worden in een apart doosje/tasje meegezonden en gekoeld vervoerd. Vriestransport is relatief duur, daarvoor vragen wij aan jou als klant een bijdrage. Bij bestellingen vanaf €100 vervallen de verzendkosten. Wij hanteren een minimum orderbedrag van €45,- (bij bezorging).
Meer informatie over de bezorging van Eytemaheert:

  • Levering is op zaterdag tussen 8 en 18 uur. Bestel vóór vrijdag en je krijgt het nog de eerstvolgende zaterdag bezorgd (met uitzondering van feestdagen).
  • Wij maken de vrijdag voor levering een planning voor het bezorgen. De middag/avond voor bezorging krijg je van ons een mail met het verwachte bezorgtijdstip. Zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten!
  • Je bestelling komt diepgevroren bij je thuis, waarna je het direct in de vriezer kunt leggen of alvast een stuk kunt ontdooien om dezelfde avond nog van te genieten. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om het pakketje in ontvangst te nemen.
  • Verzendkosten zijn €5,95. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100!
  • Miimum orderbedrag bij bezorging is €45,-
  • Levering op de Waddeneilanden is niet mogelijk. 

Woon je in de buurt van Eytemaheert? Dan kun je je bestelling bij ons op de boerderij afhalen (Roderwolde). We zullen dan contact met je opnemen om een afhaalmoment af te spreken. Veelal plannen we de zaterdagochtend in voor afhalen, een ander moment is, in overleg, zeker mogelijk.