Wat is vrijheid voor een koe? Wat maakt een koe een vrije koe? Onze Blaarkop koeien zijn met recht vrije en blije koeien te noemen.

De Vrije koe bij Eytemaheert

Onze Groninger Blaarkop koeien leven een natuurlijk leven. Ze zijn vrij om veel buiten te leven, om te genieten van het gras en het water, om te leven zoals ze al eeuwen lang doen. Onze koeien zijn boven alles koe, vrije koe. Genieten doen ze volop!

De Vrije koe, vlees van vrije koeien

Doordat onze koeien een heerlijk vrij en blij leven leiden, groeien de koeien rustig en natuurlijk. De Blaarkop koeien eten puur gras. Ze hoeven niks behalve te genieten van de rust en de ruimte. Dit proef je in het vlees! Ons rundvlees is vlees zoals vlees hoort te smaken, puurder en smaakvoller is het niet te krijgen. Het vlees van de Blaarkop is heerlijk gemarmerd (dooraderd met vet) en dit maakt de smaak subliem. Het grasgevoerde vlees is bovendien gezonder dan vlees van koeien die toevoegingen krijgen. 

Vind jij het belangrijk dat het vlees dat je eet afkomstig is van dieren die een goed, natuurlijk en vrij leven hebben gehad? Bestel dan vlees van Eytemaheert, in de webwinkel is er volop keuze. Wij werken met meerdere afhaallocaties in Nederland. 

 

de vrije koe eytemaheert