Werken bij Eytemaheert

Geinteresseerd in een stage- of werkplek bij Eytemaheert? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Sinds de uitbreiding van het Eytemaheert gebied (begin 2022) zoeken wij enthousiaste ondernemende mensen die een deel van dit gebied willen vormgeven met een vorm van voedselproductie, binnen de Eytemaheert visie. Pas jij hierbij? Neem contact met ons op via de mail en geef daarbij goed aan wie je bent, wat je ideeën zijn en hoe wij daarbij zouden kunnen passen. Mail naar info@eytemaheert.nl.

Eytemaheert is een Erkend Leerbedrijf en heeft soms ruimte voor stagiairs.

Wij zoeken een stagiair voor in de nieuwe Tuinderij. Ben jij een leergierige en hardwerkende tuinder-in-de-dop? Neem contact op via info@eytemaheert.nl.

Stage

Vrijwilligers gezocht

Onlangs hebben wij ons landbouwgebied flink kunnen uitbreiden met de aankoop van bijna 48 hectare grond, grenzend aan onze pachtlocatie in Leutingewolde. Dat betekent dat er veel werk te doen is om het gehele gebied op orde te maken en passend te maken bij onze bedrijfsvoering en -visie. Vind jij het leuk om daaraan een bijfdrage te leveren en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan zouden wij heel blij worden van jouw vrijwillige inzet, door zo nu en dan een dag(deel) mee te helpen bij praktische klussen.

Meld je zeker aan voor onze vrijwilligerspoule en we houden je op de hoogte via onze vrijwiiligers Whats-app groep.