Wil jij je vlees nu wel eens echt direct bij de boer kopen? Zonder de omweg van een (online) marketingteam, de standaard retailer, de supermarkt of de slager? Bij Eytemaheert koop je rechtstreeks van boerderij Eytemaheert. Puur, heerlijk en transparant.

Vleespakket bestellen bij de boer

Bij Eytemaheert kan je een vleespakket bestellen bij de boer. Veel keuze en alles rechtstreeks van de boerderij. Je kunt meerdere soorten vleespakketten bestellen. Een gemengd pakket van 5 kilo of van 3 kilo. 

Maurits en Jessica runnen de boerderij en staan aan het roer van de webwinkel. Geen duur marketingteam ertussen, maar echt rechtstreeks van de boerderij. Traceerbaar, duurzaam en van de beste kwaliteit. 

Vleespakket bestellen bij Eytemaheert

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij hoort het van ons zodra er weer een koe wordt verwerkt: Dan kun je direct jouw vleespakket bestellen. Afhalen kan dan bij ons in de kop van Drenthe (vlakbij Groningen) of op een ander afhaalpunt.

Wist je dat je door vlees te eten van de Groninger Blaarkop, je het behoud van dit inheemse en bedreigde runderras steunt? Want: door het te eten, blijft het behouden.

 

vleespakket bestellen eytemaheert

Vleespakket bestellen Eytemaheert