Vlees bij de boer

Vlees bij de boer kopen: vroeger heel gewoon, nu bijzonder omdat de supermarkten en slagers de bulk leveren. Wil jij wél terug naar de basis en echt weten wat je eet? Koop dan je vlees bij boerderij Eytemaheert. Wij, Maurits en Jessica ,houden de oerkoeien Groninger Blaarkop, gezonde en sterke dieren. Onze koeien leven goed, natuurlijk en puur én leveren uiteindelijk prachtvlees van sublieme kwaliteit! Online bestellen en afhalen bij één van onze afhaallocaties. Geen tussenhandel en daardoor betrouwbaar, duurzaam en eerlijk geprijsd.

Vlees bij de boer Eytemaheert

Bij Eytemaheert koop je vlees bij de boer en weet je écht wat je eet. Je weet dat als je vlees van Eytemaheert koopt, jij een bijdrage levert aan het behoud van de zeldzame Groninger Blaarkop, aan het behoud en herstel van biodiversiteit, aan het sluiten van de kringloop binnen een boerderij en aan het ondersteunen van een boerenbedrijf die bewust de keuze maakt het anders te doen, omdat het anders moét.

Je bent verzekerd van vlees dat direct bij de boerderij vandaan komt, eerlijk en puur natuurvlees. En doordat onze koeien alleen gras te eten krijgen, is het vlees aantoonbaar gezonder

Bestellen kan in de webshop.

 

vlees bij de boer