Bij Eytemaheert vind je alleen producten van de beste kwaliteit en de beste smaak. Minstens zo belangrijk is de manier waarop de producten tot stand zijn gekomen. Als het gaat om vlees staan diervriendelijkheid, duurzaamheid en het leven in een natuurlijke omgeving als een paal boven water. Het varkensvlees is afkomstig van een collageboer uit het zuiden van het land (Flavours of the Farm). Wij nemen het varkensvlees af van Koptotstaart, het bedrijf van Hans en Wouter. Zij verwerken voor ons het varkensvlees tot de (h)eerlijkste producten. 

Varkensvlees kopen

Het kopen van dit heerlijke, meukvrije varkensvlees doe je heel gemakkelijk online via de webwinkel. De levering gebeurt professioneel en zorgvuldig (vriestransport van deur tot deur).

De landvarkens hebben een buitengewoon goed en natuurlijk leven gehad: Overdag lopen de varkens op de boerderij in de buitenweide. Hier hebben ze minstens 9,5 vierkante meter per varken om heerlijk te grazen en te wroeten (dit is véél meer dan binnen de gecertificeerde biologische varkenshouderij verplicht is). 's Avonds en 's nachts rusten ze in de strostal, met volop frisse lucht. Op alle manieren kunnen de varkens hun natuurlijke gedrag vertonen, zo leven ze altijd in groepen van minimaal 20 varkens bij elkaar. Ook de zeugen lopen gewoon buiten. Wanneer ze drachtig zijn lopen ze in een speciale wei tot ze gaan werpen (bevallen). De kraamafdeling beschikt over ruime hokken én buitenruimte dat prettig groot is om de biggen groot te brengen.