Nieuw
Runder schenkel
Soort:
Rundvlees
Bewaarconditie:
- 18°C

€ 20,00 € 18,35 excl.btw


Productomschrijving Schenkelpakket

  • Alleen lokale thuisbezorging (vleespakketten)
  • Voedzaam en veelzijdig

Voor info over lokale thuisbezorging, zie tekst hieronder.

Schenkel, minder bekend en minder gangbaar dan veel andere soorten rundvlees. Maar, schenkel is zo veelzijdig. Maak er heerlijke bouillon van of een smaakvolle runderstoofpot. Het been in de schenkel is zeer voedzaam en smaakvol, echt de moeite waard om hier wat heerlijks van te maken.

In dit pakket zit 2,5 kilo pure runderschenkel. Verpakt per 1 of 2 en diepgevroren.

Wij bezorgen al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (tweewekelijks mits voorradig, even weken). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 11 juli.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling kies voor afhaallocatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We laten je dan weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75.

Woon je niet in de buurt maar koop je wél graag duurzame en hoogwaardige producten van onze boerderij? Wij verkopen een deel van onze producten met bezorging door heel NL via Blaarkopkaas.nl.

 


Kenmerken Schenkelpakket

Soort
Rundvlees
Bewaarconditie
- 18°C