Nieuw
Runder schenkel
Soort:
Rundvlees
Bewaarconditie:
- 18°C

€ 20,00 € 18,35 excl.btw


Productomschrijving Schenkelpakket

  • Alleen lokale thuisbezorging (vleespakketten)
  • Voedzaam en veelzijdig

Schenkel, minder bekend en minder gangbaar dan veel andere soorten rundvlees. Maar, schenkel is zo veelzijdig. Maak er heerlijke bouillon van of een smaakvolle runderstoofpot. Het been in de schenkel is zeer voedzaam en smaakvol, echt de moeite waard om hier wat heerlijks van te maken.

In dit pakket zit 2,5 kilo pure runderschenkel. Verpakt per 1 of 2 en diepgevroren.

Indien gewenst bezorgen wij al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (eens per maand). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 20 maart.

Wil jij je bestelling thuis laten bezorgen? Plaats je bestelling kies voor locatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We bezorgen eens per maand (26 maart). Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75.

Woon je niet in de buurt maar koop je wél graag duurzame en hoogwaardige producten van onze boerderij? Wij verkopen een deel van onze producten met bezorging door heel NL via Blaarkopkaas.nl.

 


Kenmerken Schenkelpakket

Soort
Rundvlees
Bewaarconditie
- 18°C