Het rundvlees van de Groninger Blaarkop is van bijzondere kwaliteit, zeker op de manier zoals Eytemaheert de dieren houdt.

Scharrelvlees

Veel termen zijn van toepassing op ons rundvlees: duurzaam, diervriendelijk, natuurlijk, scharrelvlees, van grasgevoerde koeien (géén krachtvoer, alleen gras). Absoluut van biologische kwaliteit en volgens biologische normen. Alleen eten onze koeien het gras van ons eigen natuurland/natuurlijk beheerde grasland. Niet speciaal ingekocht. Onze koeien zijn een groot deel van het jaar 24/7 buiten, vrij en blij. In de koude en natte wintermaanden staan ze comfortabel in ruime stallen, waar ze genieten van ons pure en voedzame hooi (gedroogd gras). Natuurlijker en duurzamer kan niet. De kalfjes blijven bij de moeder en we houden de kalfjes gehoornd. Geen preventieve antibiotica, geen krachtvoer. Op het land geen kunstmest, geen bestrijdingsmiddelen. Wij werken mét de natuur, niet tegen de natuur. Onze koeien groeien rustig en natuurlijk en dat proef je!

Scharrelvlees van biologische kwaliteit

Daarom zeggen wij met recht dat ons vlees getypeerd kan worden als scharrelvlees van biologische kwaliteit. Bij ons weet je echt wat je eet en dat het goed is. Je koopt het rundvlees en onze andere producten met het grootste gemak in onze webwinkel, je bestelling kan worden afgehaal op verschillende afhaallocaties in Nederland. 

scharrelvlees biologisch