Let op: Tijdelijk nemen wij geen bestellingen aan. Excuus voor het ongemak.

Rundvlees van de boer

Naast onze vleespakketten kan je ook rundvlees in losse producten van de Groninger Blaarkop verkrijgen. Denk hierbij aan duurzame hamburgers, kwaliteit rundergehakt en heerlijk luxe vlees (zoals biefstuk, bavette, staartstuk). Denk ook aan ribeye, ossenhaas en rosbief. Alles is puur  en zonder toevoegingen (met uitzondering van de worstjes en hamburgers: lekker gekruid). Het duurzame vlees komt rechtstreeks van de boer, wij leveren direct vanuit voorraad. Daardoor hoef jij nooit langer dan een week te wachten! Wij verpakken ons boerderijvlees in duurzame dozen, die jij eventueel kan hergebruiken. Ons vlees wordt twee weken gerijpt voor de perfecte smaak en is kwaliteitsvlees van onze weidegang koeien. Voor het meest luxe vlees, de lekkerste hamburgers, duurzaam rundergehakt en smaakvolle riblappen ben je bij onze boerderij Eytemaheert aan het juiste adres. 

Rundvlees kopen online

Wie rundvlees online koopt bij Eytemaheert is verzekerd van duurzaam vlees rechtstreeks van de boerderij. Duurzaam vlees kopen is goed voor de koe, voor de natuur en voor de mens. Bovendien is het duurzame vlees van de Groninger Blaarkop koeien bijzonder lekker vlees. Wie eenmaal van ons vlees geproefd heeft, wil echt niet meer anders!

Rundvlees kopen: Koop een hele koe

Je kunt bij ons veel verschillende delen rundvlees kopen. Bij Eytemaheert kan je ook een hele koe kopen. Dit kan je alleen, maar ook samen met vrienden, familie en kennissen doen. Een hele koe kopen heeft wat meer aandacht nodig en gebeurt niet door een paar klikjes op de site, daarom willen wij graag contact met jou over jouw wensen. Zo kunnen wij de geschikte koe voor jou uitkiezen en de mogelijkheden bespreken. Voor contact kan je het contactformulier invullen of mailen naar info@eytemaheert.nl.