Maallust
Maallust Blond
Soort:
Bier

€ 15,00 € 13,76 excl.btw


Productomschrijving Maallust De Weldoener Blond

Nu te koop bij Eytemaheert: een selectie van de heerlijke bieren van Maallust!

De Weldoener is een soepel, blond bier van hoge gisting, geïnspireerd op de klassieke Belgische bierstijl. De smaak is bitterzoet en iets hoppig. Het bier heeft een mooie, goudgele kleur en een stevige, volle schuimkraag. De Weldoener is soepel en doordrinkbaar, ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

Kleur: Goudgeel.

Geur: Fris en bloemig.

Smaak: Een bitterzoet, maar soepel blond bier.

Afdronk: Iets droog en goed doordrinkbaar.

Alcoholpercentage: 6,7%

Ingrediënten: Water, gerstemout, hop en gist. (bevat gluten)

Indien gewenst bezorgen wij al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (eens per maand). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 15 augustus.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling kies voor afhaallocatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We laten je dan weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75

Woon jij verder weg? Wij bezorgen onze Groninger Blaarkop kaas en borrelproducten nu in heel Nederland aan huis via de webshop Blaarkopkaas.nl

 


Kenmerken Maallust De Weldoener Blond

Soort
Bier
Verpakt per
6