Koop een koe

Bij Eytemaheert kun je een koe kopen. Koop een koe om te verdelen met je vrienden, familie of je buren. Of met je collega's wellicht? Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de mogelijkheden.

Een andere mogelijkheid is het kopen van een groot familiepakket, een ander vleespakket of het zelf kiezen uit onze vele losse rundvlees producten. Alles van de Groninger Blaarkop en rechtstreeks van de boer. En zo hebben we nog meer (h)eerlijke boerderijproducten, volop keuze in de webwinkel.

Samen een koe kopen

Net als in vroegere tijden: met een groep een hele koe kopen, om zo de koe van kop tot staart te benutten. Bij Eytemaheert zijn er veel mogelijkheden: een hele koe, een halve koe, alleen de technische delen om zelf verder uit te snijden, noem maar op. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Samen duurzaam vlees kopen

Het vlees van de Groninger Blaarkop is prachtig gemarmerd, dit betekent dat het is dooraderd met vet. En dat betekent een perfecte smaak en structuur! Met samen duurzaam vlees kopen van de boerderij weet je echt wat je eet. Onze koeien leiden een heerlijk, gezond en natuurlijk leven en worden pas geslacht na een goed en lang leven. Zo koop je samen met een groep bekenden vlees met een goed en duurzame herkomst. Traceerbaar want rechtstreeks van de boerderij!