Webcamcows

Bekijk onze koeien live, 24/7!

Webcam 1:

Webcam 2:

Webcam 3:

Eytemaheert betrekt de consument bij het gehele proces. Hoe onze koeien leven, hoe de kalfjes worden geboren, hoe ze drinken bij hun moeder en opgroeien. Het laat ook zien dat het wel eens mis kan gaan, dat er soms wél hulp van de boer aan te pas moet komen. Het is echt, basic en transparant.

Het échte leven op de boerderij, zonder censuur. Ga er voor zitten, geniet van de rust van de koeien, van een uniek inkijkje in het leven van de Groninger Blaarkop koe, bij boerderij Eytemaheert. Met webcams altijd zicht op wat er gebeurt! 

Webcam 1 toont de jongveestal, met kalfjes die ruimschoots van de melk af zijn. Ze hebben een heerlijk comfortabel strobed en een doorloop naar het voergedeelte. 

Webcam 2 toont de grote loopstal (hoofdstal), met een strohok voor de gehoornde koeien. Wij houden alle bij ons geboren kalfjes gehoornd, maar wij hebben ook koeien aangekocht waarvan de horens door de vorige boer wel zijn verwijderd. Vandaar dat wij koeien met en zonder horens hebben.

Webcam 3 toont de kraamkamer: hier gaan de koeien heen die op het punt staan van bevallen en de pasbevallen koeien blijven hier nog een poosje met hun pasgeboren kalf. Hier kun je dus live de geboorte van een kalf te zien krijgen, als je toevallig net kijkt natuurlijk!