swipe

Blaarkop Kaas Oud Eytemaheert
Groninger Blaarkop Oude kaas
Soort:
Kaas
Status:
Vers
Bewaarconditie:
Gekoeld
Hoeveelheid:
500 gram

€ 9,95 € 9,13 excl.btw


Productomschrijving Groninger Blaarkop Kaas Oud

  • Natuurlijk gerijpt
  • Grasgevoerd
  • Perfect voor de kaasplank
  • Genieten

Deze heerlijke oude Groninger Blaarkop kaas is buitengewoon genieten. Met de kenmerkende eiwit kristallen, proef je hierin echt het karakter van deze unieke grasgevoerde Groninger Blaarkop kaas. Natuurlijk gerijpt en dat proef je!

De Groninger Blaarkop kaas wordt exclusief voor Eytemaheert gemaakt door ambachtelijke kaasmakerij Kaaslust. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en smaak. 

De melk wordt bij Kaaslust gepasteuriseerd (laagpasteurisatie), waarna er zuursel en lebstremsel wordt toegevoegd en het kaasproces van start gaat. Voor het coaten van de kaas, wordt gebruik gemaakt van een biocoating vrij van natamycine. De kazen van Eytemaheert zijn een waardevolle toevoeging aan ons natuurinclusieve kringloopbedrijf, want door onze Blaarkop koeien ook te melken, werken wij des te duurzamer.

De Groninger Blaarkop Oude kaas heeft een leeftijd van ca. 9 maanden en is vacuüm verpakt.

Lekker borrelen? Bekijk ook ons borrelpakket en onze droge worst.

Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 5 februari. Kaasbestellingen voor Slochteren in combinatie met een vleespakket bestelling. De kaas is ook los te koop bij Smaakvol Slochteren of thuisbezorgd via blaarkopkaas.nl.

Woon jij verder weg? Wij bezorgen onze Groninger Blaarkop kaas nu in heel Nederland aan huis via de webshop Blaarkopkaas.nl


Kenmerken Groninger Blaarkop Kaas Oud

Soort
Kaas
Status
Vers
Bewaarconditie
Gekoeld
Gewicht circa
500 gram