swipe

groninger blaarkop kaas eytemaheert
groninger blaarkop kaas
Soort:
Kaas
Status:
Vers
Bewaarconditie:
Gekoeld
Hoeveelheid:
500 gram

€ 9,95 € 9,13 excl.btw


Productomschrijving Groninger Blaarkop kaas Jong

  • 100% Grasgevoerd
  • Natuurinclusief
  • Groninger Blaarkop
  • 100% Eytemaheert

Let op: wij hebben besloten onze Groninger Blaarkop kaas in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelderwolde, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis te bezorgen (meerdere keren per week). Dit gezien de huidige corona omstandigheden. 

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je kaasbestelling en geef in het opmerkingenveld aan dat je het wenst thuis te ontvangen, geef dan alvast je adres op. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer je je bestelde kaas kunt verwachten. PS: je kunt gewoon kiezen voor afhaallocatie Roderwolde en je adres doorgeven in het opmerkingenveld. Bedankt voor je bestelling!

Deze heerlijke jonge Groninger Blaarkop kaas is te lekker om te laten liggen. De kazen van Eytemaheert zijn een waardevolle toevoeging aan ons natuurinclusieve kringloopbedrijf, want door onze Blaarkop koeien ook te melken, werken wij des te duurzamer.

De Groninger Blaarkop kaas wordt exclusief voor Eytemaheert gemaakt door ambachtelijke kaasmakerij Kaaslust. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en smaak. 

De melk wordt bij Kaaslust gepasteuriseerd (laagpasteurisatie), waarna er zuursel en lebstremsel wordt toegevoegd en het kaasproces van start gaat. Voor het coaten van de kaas, wordt gebruik gemaakt van een biocoating vrij van natamycine. 

De Groninger Blaarkop Jonge kaas heeft een leeftijd van ca. 6 weken. Lekker borrelen? Bekijk ook ons borrelpakket en onze droge worst.


Kenmerken Groninger Blaarkop kaas Jong

Soort
Kaas
Status
Vers
Bewaarconditie
Gekoeld
Gewicht circa
500 gram