Belegen kaas
Soort:
Kaas
Bewaarconditie:
Gekoeld
Hoeveelheid:
500 gram

€ 8,00 € 7,34 excl.btw


Productomschrijving Groninger Blaarkop Kaas Belegen

Deze Eytemaheert belegen Groninger Blaarkop kaas is heerlijk romig en goed op smaak. 

De kazen van Eytemaheert zijn een waardevolle toevoeging aan ons natuurinclusieve kringloopbedrijf, want door onze Blaarkop koeien ook te melken, werken wij des te duurzamer.

De Groninger Blaarkop kaas wordt exclusief voor Eytemaheert gemaakt door ambachtelijke kaasmakerij Kaaslust. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en smaak. 

De melk wordt bij Kaaslust gepasteuriseerd (laagpasteurisatie), waarna er zuursel en lebstremsel wordt toegevoegd en het kaasproces van start gaat. Voor het coaten van de kaas, wordt gebruik gemaakt van coating vrij van E-nummers. 

De Groninger Blaarkop Belegen kaas heeft een leeftijd van ca. 16 weken. 

Vacuüm verpakt.

Indien gewenst bezorgen wij al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (eens per maand). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 20 maart.

Wil jij je bestelling thuis laten bezorgen? Plaats je bestelling kies voor locatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We bezorgen eens per maand (26 maart). Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75

Woon jij verder weg? Wij bezorgen onze Groninger Blaarkop kaas nu in heel Nederland aan huis via de webshop Blaarkopkaas.nl


Kenmerken Groninger Blaarkop Kaas Belegen

Soort
Kaas
Bewaarconditie
Gekoeld
Gewicht circa
500 gram