Belegen kaas
Soort:
Kaas
Bewaarconditie:
Gekoeld
Hoeveelheid:
500 gram

€ 8,00 € 7,34 excl.btw


Productomschrijving Groninger Blaarkop Kaas Belegen

Deze Eytemaheert belegen Groninger Blaarkop kaas is heerlijk romig en goed op smaak. 

De kazen van Eytemaheert zijn een waardevolle toevoeging aan ons natuurinclusieve kringloopbedrijf, want door onze Blaarkop koeien ook te melken, werken wij des te duurzamer.

De Groninger Blaarkop kaas wordt exclusief voor Eytemaheert gemaakt door ambachtelijke kaasmakerij Kaaslust. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en smaak. 

De melk wordt bij Kaaslust gepasteuriseerd (laagpasteurisatie), waarna er zuursel en lebstremsel wordt toegevoegd en het kaasproces van start gaat. Voor het coaten van de kaas, wordt gebruik gemaakt van coating vrij van E-nummers. 

De Groninger Blaarkop Belegen kaas heeft een leeftijd van ca. 16 weken. 

Vacuüm verpakt.

Wij bezorgen al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (tweewekelijks mits voorradig, even weken). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 11 juli.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling kies voor afhaallocatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We laten je dan weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75

Woon jij verder weg? Wij bezorgen onze Groninger Blaarkop kaas nu in heel Nederland aan huis via de webshop Blaarkopkaas.nl


Kenmerken Groninger Blaarkop Kaas Belegen

Soort
Kaas
Bewaarconditie
Gekoeld
Gewicht circa
500 gram