swipe

familie1
familie2
familie3
Soort:
Rundvlees
Status:
Diepgevroren
Bewaarconditie:
- 18°C
Hoeveelheid:
25 kilo

€ 344,00 € 315,60 excl.btw


Productomschrijving Groot pakket

Let op: wij hebben besloten al onze producten (vleespakketten, kaas en droge worst) in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis te bezorgen (meerdere keren per week). Dit gezien de huidige corona omstandigheden. Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Slochteren kan op 11 april.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling en geef in het opmerkingenveld aan dat je het wenst thuis te ontvangen, geef dan alvast je adres op. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. PS: je kunt gewoon kiezen voor afhaallocatie Roderwolde en je adres doorgeven in het opmerkingenveld. Bedankt voor je bestelling!

25 kilo rundvlees van de beste kwaliteit, een gevarieerd pakket om als gezin of als meerdere gezinnen aan te schaffen en te verdelen. Het kopen van een hele koe aan vlees is voor veel mensen teveel om in huis te halen, maar zo'n groot en voordelig pakket biedt uitkomst voor mensen die toch graag een grote voorraad zouden willen kopen. Met een kiloprijs van €13,76 is dit grote rundvleespakket scherp geprijsd.

Wat zit er allemaal in dit pakket? Het onderstaande is een indicatie! De inhoud kan variëren.

-  ca.7 kilo gehakt (per ca. 500 gram)

-  ca. 1 kilo tartaar (per ca. 250 gram)

- ca. 7 kilo diverse stoof- en soepvlees: denk aan riblappen, braadlappen, sucade, poulet (per ca. 500 gram)

- ca. 3 kilo diverse luxe biefvlees: denk aan hollandse biefstuk, kogelbiefstuk, haasbiefstuk, bieflap, entrecote, ribeye (per ca. 250 gram)

- ca. 5 kilo hamburgers, worsten/saucijzen

- ca. 2 kilo schenkels en ossenstaart

Wij maken er een mooi en rijk gevarieerd pakket van, genoeg om heel lang van te genieten.

Heb je vragen over dit pakket? Neem contact met ons op.

Al onze producten zijn glutenvrij.

 


Kenmerken Groot pakket

Soort
Rundvlees
Status
Diepgevroren
Bewaarconditie
- 18°C
Gewicht circa
25 kilo