Demonstratiebedrijf Eytemaheert

Eytemaheert is benoemd tot Demonstratiebedrijf voor duurzame landbouw, door het ministerie van LNV, in het kader van de SABE subsidieregeling. Hiermee is het voor ons mogelijk om (groepen) agrarisch ondernemers te ontvangen op ons bedrijf, om hen tijdens open middagen en thema-bijeenkomsten te informeren en inspireren over de mogelijkheden om het landbouwbedrijf te verduurzamen, en door meer te vertellen over onze bedrijfsvorm en -visie.

De eerste twee bijeenkomsten zijn gepland:

Donderdag 9 juni 10-13 uur: Weidevogelexcursie Eytemaheert 

Donderdag 23 juni 13-17 uur: Inspiratiebijeenkomst Eytemaheert

Aanmelden kan via info@eytemaheert.nl of via onderstaand contactformulier. Aanmelden is alleen bedoeld voor agrarisch ondernemers, bij de aanmelding ontvangen we graag een korte beschrijving van je bedrijf en wat je hoopt te halen bij de bijeenkomst op de Eytemaheert. Let op: we houden een maximum aantal deelnemers aan per bijeenkomst, dus wees er snel bij. Indien een bijeenkomst vol is zullen we je in overleg doorschuiven naar de daaropvolgende bijeenkomst.

Deelname is kosteloos en inclusief koffie/thee/fris/versnapering.

Binnenkort volgen de verdere data. Wil je op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten en informatie van Demonstratiebedrijf Eytemaheert? Vul dan onderstaand contactformulier in met je gegevens en het verzoek je op te nemen in onze Demonstratiebedrijf mailinglist.

demonstratiebedrijf