Groentekrat.png

€ 350,00 € 321,10 excl.btw


Productomschrijving CSA klein

Met dit Lidmaatschap commiteer je je aan de CSA Tuinderij oogst van het seizoen 2023. Dit is het eerste jaar voor de Tuinderij van Eytemaheert en we waarderen alle leden zeer. Wil jij voor een groot deel van het jaar verzekerd zijn van eerlijke, heerlijke en pure groente-producten van Eytemaheert (Leutingewolde, Drenthe)? En draag jij tevens graag je steentje bij aan de verdere onwtikkeling van duurzame, toekomstgerichte landbouw, waarbij optimaal voedsel produceren. bínnen de grenzen van de natuur, voorop staat?

Met deze aankoop ben je lid voor het oogstseizoen voor het jaar 2023 met 1 of 2 personen. Er is een wekelijks afhaalmoment, van (naar verwachting) mei tot oktober/november. 

We streven naar goed gevulde pakketten, met iedere week een rijke variatie aan seizoensgroenten uit de volle grond, aangevuld met verse kruiden en zachtfruit (wanneer beschikbaar). Zeker midden in het oogstseizoen zal er dan 5 á 6 dagen per week mee gekookt kunnen worden.

Ben je met een gezin met 1 of 2 volwassenen en 2 grotere of 3 kleinere kinderen? Dan past het grote Lidmaatschap beter. 

Na het plaatsen van deze bestelling zullen wij contact met je opnemen, voor verdere afstemming over afhalen van de oogst, communicatie etc. Wij werken met een whats-app groep voor alle leden, om zo wekelijks te informeren over de inhoud en afhaal van de oogst, en over andere relevante zaken. Na aanmelding vragen wij persoonlijk om toestemming voor deelname aan deze whats-app groep. 


Kenmerken CSA klein