Uniek

swipe

borrelpakket Eytemaheert
cluyn eytemaheert
borrelpakket cluyn
d'olle grieze eytemaheert
Soort:
Borrelen
Bewaarconditie:
Gekoeld

€ 21,50 € 19,72 excl.btw


Productomschrijving Borrelpakket Bier, Kaas en Worst

Voor info over lokale thuisbezorging, zie tekst hieronder.

Zin in een heerlijk avondje borrelen? Dat kan heel goed met dit borrelpakket, bestaande uit:

  • Heerlijke en uniek gebrouwen Cluyn haverbier d'Olle Grieze, gebrouwen bij BrouwDok (Harlingen) door Noordelijke Brouwers met haver van Eytemaheert! Een oud en zeldzaam haverras om precies te zijn, Aalter Troshaver. Een heerlijk smaakvol en karakteristiek biertje. Deze Noordelijke brouwers brouwen ieder jaar een ander biertje waarvan de winst is voor het behoud van het orgel van de Martinikerk. Je ontvangt bij dit pakket 4 flesjes bier. 
  • 300 gram van onze Groninger Blaarkop kaas (Jong Belegen)
  • 2 droge worsten van Groninger Blaarkop. 

Een bijzonder Eytemaheert borrelpakket. Tip: ook heel leuk als cadeau of relatiegeschenk, wij schrijven er met plezier een kaartje met persoonlijke tekst bij. Geef het s.v.p. aan bij de opmerkingen.

Kaas los bestellen kan ook, of juist droge worst los (per 3). Borrelen zonder bier? Kies dan ons borrelpakket.

Indien gewenst bezorgen wij al onze producten in de omgeving Roderwolde, Leutingewolde, Foxwolde, Roden, Peize, Groningen (stad), Hoogkerk, Eelde/Paterswolde en Haren aan huis (eens per maand). Bezorgen we ook bij jou? De lijst met plaatsen is niet volledig, vraag het ons zeker. Afhalen in Roderwolde en Slochteren kan op 15 augustus.

Wil jij hier gebruik van maken? Plaats je bestelling kies voor afhaallocatie LOKAAL BEZORGD en geef je adres door in het opmerkingenveld. We laten je dan weten wanneer je je bestelling thuis kunt verwachten. Bedankt voor je bestelling!

Bezorgkosten €2,50. Gratis vanaf €75

Woon jij verder weg? Wij bezorgen onze Groninger Blaarkop kaas en borrelproducten nu in heel Nederland aan huis via de webshop Blaarkopkaas.nl


Kenmerken Borrelpakket Bier, Kaas en Worst

Soort
Borrelen
Bewaarconditie
Gekoeld