Eytemaheert is dé online winkel voor het kopen van je biologische en duurzame producten, rechtstreeks van de boerderij. Kies bijvoorbeeld voor ons Blaarkop gehakt, de heerlijkste entrecote, of voor smaakvolle riblappen.

Biologische winkel Groningen

Eytemaheert is een biologische winkel, in de buurt van Groningen. Wij versturen door het hele land! Bij ons koop je eerlijke en duurzame producten direct bij de boerderij. De producten hebben het keurmerk biologisch of zijn volledig duurzaam, eerlijk en puur te noemen. Voor ons is het keurmerk minder van belang: wij kijken naar diervriendelijkheid, natuurlijkheid, duurzaamheid en naar eerlijk en transparant produceren. De rundvleesproducten zijn rechtstreeks afkomstig van onze eigen boerderij (bij onvoldoende slachtrijpe koeien in eigen veestapel selecteren we kritisch bij duurzame collega blaarkopboeren), de andere producten van collegaboeren met dezelfde visie en inzet ten aanzien van diervriendelijkheid en duurzaamheid. Smaak en kwaliteit ten top! 

Biologische winkel en boerderijwinkel online

Eytemaheert is niet alleen een biologische winkel, wij zijn een online boerderijwinkel. Ons gehele assortiment is te vinden in de webwinkel en wij versturen de eerlijke en duurzame producten door heel Nederland. Professioneel en betrouwbaar van boerderij tot bord. Onze streekproducten zijn volledig traceerbaar tot aan de producent, wel zo transparant en eerlijk. Wij werken alleen samen met collegaboeren en producenten die het welzijn van dier en milieu net zo belangrijk vinden als wij dat doen! Alleen de producten van de hoogste duurzaamheid en kwaliteit zijn te vinden bij Eytemaheert.

Ook eerlijk en duurzaam vlees en andere eerlijke producten bestellen? Je vindt het in de webshop.

 

biologische winkel eytemaheert