Let op: Tijdelijk nemen wij geen bestellingen aan. Excuus voor het ongemak.
Eytemaheert verkoopt de lekkerste en meest populaire biologische kazen van ambachtelijke kaasmakerij Kaaslust uit Veenhuizen. Geroemd en geprezen om de hoge kwaliteit en om de ambachtelijke wijze van kaasmaken. 
 
Biologische kaas Eytemaheert Kaaslust
 

Biologische kaas online

Kaaslust is een ambachtelijke kaasmakerij, gevestigd in de gerestaureerde zuivelfabriek van Veenhuizen. Een voormalige kolonie van de Maatschappij van Weldadigheid, door UNESCO genomineerd als werelderfgoed. 

Alle kaas wordt door Kaaslust gemaakt in de oude zuivelfabriek van Veenhuizen. De melk komt zoveel mogelijk uit de omgeving en is 100% weidemelk. De kazen van Kaaslust in de webwinkel van Eytemaheert zijn biologisch gecertificeerd. Puur, eerlijk en bewust. Jan Craens, kaasmaker van Kaaslust, is selectief in met welke boeren hij samenwerkt: alleen de beste melk is voor hem goed genoeg. 

Biologische kaas kopen

In onze webwinkel koop je deze pure en zeer smaakvolle biologische kazen met het grootste gemak: wij leveren drie keer per week door heel Nederland, aan jou de keus voor de dag van jouw voorkeur. Eytemaheert staat voor de beste eerlijke, duurzame en traceerbare producten, van de beste kwaliteit. Alles online te bestellen.

kaaslust

kaaslust eytemaheert