Biologisch vlees Groningen

Woon je in Groningen en koop je graag biologisch vlees? Bij boerderij Eytemaheert koop je topkwaliteit rundvlees direct bij de boer. Volledig traceerbaar en puur natuur vlees. Vlees zonder commercieel keurmerk, maar mét alle voorwaarden die men stelt aan biologisch vlees. Onze Groninger Blaarkop koeien leven natuurlijk en duurzaam, waarbij ze een groot deel van het jaar 24/7 buiten leven, de kalfjes bij de moeder drinken en ze enkel gras (en in de winter hooi) eten. Wij gebruiken géén kunstmest en géén bestrijdingsmiddelen. De koeien zijn sterk, gezond en 'oer'. Het vlees van de Blaarkop koe wordt geprezen om de sublieme kwaliteit: prachtig dooraderd met vet en van geweldige smaak. Vlees zoals vlees hoort te smaken, aldus onze klanten! Vlees van natuurlijk grasgevoerde koeien is gezonder, lekkerder, natuurlijker én milieuvriendelijker.

Biologisch vlees Groningen kopen

Bij Eytemaheert koop je je vlees van biologische kwaliteit door je bestelling te plaatsen in de webwinkel. Je kunt kiezen uit verschillende vleespakketten. Kies voor afhaallocatie Groningen of voor locatie Roderwolde als je het leuk vindt om kennis met ons te maken. De afhaallocatie in Groningen is Natuurvoedingswinkel De Nieuwe Weg. Ook verkoopt De Nieuwe Weg onze producten los, deze kun je direct in de winkel aanschaffen. 

Biologisch vlees of traceerbaar, duurzaam vlees direct van de natuurboerderij?

Mensen kiezen voor biologisch vlees omdat men het belangrijk vindt dat de dieren een goed, diervriendelijk en duurzaam leven hebben gehad. Het keurmerk is helaas vaak een economische prikkel voor veehouders om volgens de biologische normen te gaan boeren. Heeft vlees het keurmerk biologisch, dan zegt dat echter vooral wat over het leven van het dier en veel minder over het natuurbeheer in bredere zin, over transparantie en over de wijze van slacht en verdere verwerking van het vlees. Wij van Eytemaheert geloven niet in een ecomisch motief voor een keurmerk. Wij staan voor duurzaamheid (in het gehele proces), diervriendelijkheid en transparantie. Koop je vlees bij de boerderij Eytemaheert, dan weet je écht wat je eet. What you see is what you get: Puur vlees, waarvan je met een gerust hart kan genieten. Kom vooral eens langs om het met eigen ogen te zien.