Let op: Tijdelijk nemen wij geen bestellingen aan. Excuus voor het ongemak.

Biologisch Brood van Biobakker Van Esch uit Tolbert.

Biologisch brood Eytemaheert

Met trots presenteren wij een unieke samenwerking met dé biobakker van Noord Nederland, nu te verkrijgen in heel Nederland. Bakker Bas van Esch en zijn team bakkers ontwikkelden voor Eytemaheert biologisch brood dat voorgebakken is: zo kan jij als klant het biologische brood in de vriezer bewaren en het afbakken op een moment dat het jou goed uitkomt. De geur en smaak van versgebakken biologisch brood, maar met het gemak van afbakbrood.

De bakkers hebben het uitvoerig getest, wij hebben het thuis geprobeerd en geproefd, en een aantal van onze klanten heeft het biologisch brood als test meegestuurd gekregen met hun bestelling (als een waar testpanel). Allen unaniem: dit biologische brood is, na afbakken, perfect van smaak, structuur, geur en versheid. Een topper onder de biologsche broden!

Biologisch brood online 

Het biologische brood van Biobakker Van Esch is online te koop bij Eytemaheert, er is keuze uit vier soorten, allen even smakelijk. Een uniek en vooruitstrevend product: biologsch afbak brood van de hoogste kwaliteit.