Bij Eytemaheert koop je meer dan alleen goed en duurzaam natuurvlees! Wij hebben onder andere ook biologisch brood in ons online assortiment. Maurits en Jessica zijn altijd bezig met het zoeken naar goede, duurzame en pure producten. Goed voor de consument en goed voor de toekomst.

Biologisch brood online

Op zoek naar biologisch brood online? Zoek dan niet langer, want bij Eytemaheert vind je de beste biologische broden van het land. Brood direct afkomstig van biobakker Van Esch (Tolbert). Gerenommeerd bakker met kennis van zaken en veel oog voor duurzaamheid en kwaliteit. In een unieke samenwerking heeft Bas van Esch met zijn team een vorgebakken biologisch brood voor ons ontwikkeld. Biologisch brood dat voor een groot deel is gebakken, maar nog net dat beetje extra krijgt in jouw oven. een brood dat zich perfect leent om in te vriezen om pas van te genieten op het mement dat het jou als klant past. Altijd de smaak, geur en beleving van vers brood. Heerlijk warm en met een perfect knapperige korst. SKAL gecertificeerd.

Biologisch brood bestellen

Het biologische brood kun je bestellen bij Eytemaheert en het wordt dipegevroren verstuurd, met professioneel en betrouwbaar vriestransport. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van deur tot deur perfect blijft. Bestel het brood in combinatie met ons rundvlees, lamsvlees of andere duurzame producten. Geen of minimale tussenhandel, zo weet je écht wat je eet! In onze webshop vind je een groeiend assortiment.

 

biologisch brood online